Lā kōkua kino kīnā

I mea e hoʻokō pono ai i ka papahana lawelawe no ka poʻe kīnā, e like me nā koi hoʻolaha i hoʻopuka ʻia e ka Shijiazhuang Federation of Disabled People's Federation ma ka Plan Implementation for the Service Project for the Disabled, i hui pū ʻia me nā pono maoli o ka poʻe kīnā a me ka makahiki. ʻO ka hoʻopukapuka kālā, alakaʻi ka Luancheng District Disabled Persons ' Federation i ke keʻena hoʻolaʻa kino e like me ka "Hebei Provincial Basic Rehabilitation Service Catalog for Disabled Persons (2020 Version)", e koho kūʻokoʻa mākou i nā mea lawelawe a hāʻawi i ka hui prosthesis kumu a me nā lawelawe hui kōkua. no ka poe kino.

Lā kōkua kino kīnā4
Lā kōkua kino kīnā

Ua mālama ʻo Shijiazhuang Wandefu Rehabilitation Apparatus Technology Co., Ltd. i ka hana "Disability Helping and Poverty Alleviation, Xiakang - 30th National Disability Helping Day" ma lalo o ke alakaʻi ʻana o ka Disabled Persons Federation of Luancheng District ma Mei 17, 2020. ʻO ka pahuhopu e e hoʻolako i ka hui prosthesis o ka lālā luna a me lalo no ka poʻe maʻi kino āpau ma ka Apana ʻo Luancheng;nā pale pale pediatric i hana maʻamau a me nā pale paraplegic;nā wāwae wāwae o nā keiki, nā kuli kuli, nā wāwae XO, ka lolo ma'i lolo, a me ka scoliosis brace Ho'oponopono, aia nā'ano hana ho'oponopono prosthetic bionic.E noi i nā huahana ʻenehana kiʻekiʻe i ka hapa nui o nā maʻi, e hoʻomaikaʻi i nā hoa kīnā i ko lākou hilinaʻi ponoʻī, hoʻomaikaʻi i ko lākou hiki ke mālama ponoʻī, a hoʻohui maikaʻi i ka nohona pili kanaka.

Ma nā ʻōlelo o nā lawelawe kikoʻī no ka poʻe me ke kino kīnā, hāʻawi mākou i nā lawelawe maʻamau, hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa ʻana, nā lawelawe hoʻololi i nā lako kōkua, a me nā lawelawe noʻonoʻo ma hope o ke kūʻai aku ʻana no nā poʻe me ke kino kīnā e pono ai, e hōʻoia i hiki i nā hoaaloha me ke kino kīnā ke ʻaʻahu maikaʻi i nā prosthetics a me nā orthotics. .Hiki iā ia ke hōʻemi pono i ka ʻeha o ka lālā a hoʻoponopono i ka deformity o ke kino, ʻoi aku ka maʻalahi no ke ola o kēlā me kēia lā a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola a me ke kiʻekiʻe o ka leʻaleʻa ʻuhane.

La kokua kino kino1
Lā kōkua kino kīnā2
La kokua no ke kino kīnā3

Ka manawa hoʻouna: Jul-08-2020